Jönnek az OROSZ-ék! MAKSA hozta, övé a balhé!

Maksa Zoltán és Orosz György vidám "stand up" estje

 

Március 23., vasárnap, 19 óra

 

MAKSA ZOLTÁN humoristát már nem kell bemutatni a tisztelt humorrajongó nagyérdeműnek. Immár 32 esztendeje szolgálja a magyar humor ügyét; rendhagyó televíziós híradója a kilencvenes évek elejétől országosan népszerűvé tette őt. Közel másfél órás önálló "stand up"-, és színházi estjei pedig folyamatosan nagy sikerrel mennek országszerte, kellemes szórakozást jelentve a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek.

Ám minden művész életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell valamivel… Méghozzá azzal, hogy egyszer majd jön egy ifjú titán, aki ugyanazzal a mosollyal, alázattal és hittel lát neki a tömegszórakoztatás magasztos feladatának, ugyanúgy nem restell tanulni az elődöktől, mint Maksa tette a nyolcvanas években, és ugyanúgy hamar megszereti a közönség, mint őt a 82-es Humorfesztivál közönsége és hallgatói a rádiókészülékek mellett.

A pillanat pedig eljött! A „pillanatot” OROSZ GYÖRGY-nek hívják!

S hogy a generációs különbség ellenére mennyire egyformán jár az agyuk, jelzi, hogy együtt indulnak egy igazi hamisítatlan stand up turnéra 2014 márciusától! Ennek egyik állomása a Vidám Színpad.

Maksa Zoltán és Orosz György… Régi és az új… A megfontolt és a szemtelen… A tapasztalt és a kíváncsi… 

Érdekes előadás várható!

 

Helyszín: Vidám Színpad, Eurocenter (Bp. III., Bécsi út 154.)

Időpont: március 23., vasárnap, 19 óra

 Jegyek vásárolhatók honlapunkon (kezelési költség nélkül!), az Interticket hálózatán és a helyszínen: Bp., III. Bécsi út 154. - Eurocenter, MiMozink nagyterem (szerdától vasárnapig, 13 órától 20 óráig).

 

 

Elérhetőség

www.vidamszinpad.net Atrium EuroCenter
Bécsi út 154.
Budapest
1032
0670 370-5442
A 17-es villamos óbudai végállomásánál.
Ingyenes parkolási lehetőséggel!
kozonsegszolgalat@vidam-szinpad.hu